"WinŠped carinska tarifa" za Android

robot1

Android aplikacija "WinŠped carinska tarifa" je dostupna za besplatno preuzimanje na Google Play-u.
Više informacija možete pronaći OVDE

Kućno carinjenje

Nakon višegodišnje uspešne primene, sve više preduzeća i špedicija koristi našu aplikaciju za postupke kućnog carinjenja. Program "WinŠped 2" je jedan od prvih programa u Srbiji koji je omogućio primenu ovih postupaka!

Više informacija možete pronaći OVDE

Besplatan probni rad

BESPLATAN PROBNI RAD U TRAJANJU OD 30 DANA! KLIKNITE OVDE ZA VIŠE INFORMACIJA!

Osnovni paket programa "WinŠped.log 2015", koji obuhvata obradu JCI i SD, kompletne šifarnike, pravilnik za popunjavanje i carinsku tarifu samo za 25.000 din. Program za NCTS od 19.000 din. Za više informacija o paketima programa kliknite OVDE...

Online carinska tarifa

"Online carinskoj tarifi" možete pristupiti preko glavnog menija našeg veb-sajta ili klikom OVDE

Kako je aplikacija "WinŠped.log 2015" verifikovana za elektronsko podnošenje dokumenata od strane Uprave carina, ova aplikacija je sada zamenila aplikaciju "WinŠped 2" u našoj ponudi.

Staru aplikaciju "WinŠped 2" više nećemo prodavati novim kupcima, a postojećim korisnicima će u narednom periodu biti obezbeđena tehnička podrška i ažuriranje carinske tarife u aplikaciji. Staroj aplikaciji više nećemo dodavati nove mogućnosti i opcije, a sve vaše buduće sugestije ćemo realizovati u novoj aplikaciji.

Aplikaciju "WinŠped 2" ćemo podržavati do momenta kada svi postojeći korisnici pređu na novu aplikaciju "WinŠped.log 2015", a najkasnije do 31.5.2016. Nakon tog datuma, postojeći korisnici će i dalje zadržati pravo-licencu za korišćenje aplikacije "WinŠped 2", ali aplikaciju više nećemo ažurirati.

LogoB3